fbpx Archief | januari | BonnierVeraa

Archief | januari

NIEUWE REGELS VOOR KLEINE PENSIOENEN

Wie verschillende werkgevers heeft gehad, heeft waarschijnlijk ook meerdere pensioenpotjes bij verschillende pensioenuitvoerders. De regels hiervoor zijn onlangs gewijzigd. Per 1 januari 2019 worden kleine potjes automatisch samengevoegd. Wat dat voor u betekent? En wat er nog meer wijzigt?

5 TIPS OM EEN BURN-OUT TE VOORKOMEN

We kennen het allemaal. Stress op het werk. Nu is dat niet direct iets om ongerust over te zijn. Want een beetje druk houdt u alert en helpt vaak om het werk efficiënter te doen. Chronische stress is een ander verhaal.

EEN HUIS KOPEN? 3 ADVIEZEN VAN EXPERTS

Uw droomhuis op het oog? Grote kans dat er met u vele andere geïnteresseerden zijn. Om in de huidige oververhitte woningmarkt überhaupt kans te maken, bieden steeds meer kopers boven de vraagprijs. Maar overbieden is niet zonder gevaar.

3 VRAGEN AAN JACQUES BONNIER

U wilt Jacques Bonnier op kantoor treffen? Dan doet u er goed aan even te bellen van tevoren. De kans is namelijk groot dat hij door het land rijdt om klanten te bezoeken. Voor hen is hij dé specialist als het gaat om pensioenen.

Eigen bedrijf beginnen? Start met deze 5 stappen

Een eigen bedrijf beginnen is leuk en vooral spannend. Er komt van alles op u af en iedereen heeft zo zijn eigen adviezen en tips. Maar waar begint u? Wat zijn de eerste stappen als u een eigen bedrijf wilt beginnen? Met dit vijfstappenplan van BonnierVeraa legt u een goede basis voor succes.