fbpx Archief | mei | BonnierVeraa

Archief | mei

HET EFFECT VAN DE LAGE REKENRENTE OP UW PENSIOEN

In het voorjaar van 2019 sloten de regering, werknemers en werkgevers een pensioenakkoord. Dit heeft betrekking op de pensioenfondsen. Maar het gejuich over dit akkoord neemt in kracht snel af.

HOE VERZILVERT U DE OVERWAARDE OP UW HUIS?

Met de huidige woningprijzen zijn veel koophuizen meer waard dan het bedrag van de betreffende hypotheek. Voor veel mensen is dit een prettig gegeven en aanleiding om de zogeheten overwaarde te verzilveren. Bijvoorbeeld om een lang gekoesterde verbouwing daadwerkelijk uit te voeren.

WIJ ZIJN ER VOOR U. JUIST IN DEZE TIJD

De gevolgen van de coronacrisis liegen er niet om: de economie van Nederland wordt hard geraakt. Werkt u in de horeca, reisbranche, detailhandel en of een van de andere sectoren die al zwaar getroffen zijn door de gevolgen van de coronacrisis?

3 VRAGEN AAN DIRK HEIJMANS

Heeft u Dirk Heijmans weleens aan de telefoon gehad? Grote kans dat u zich dat gesprek nog kunt herinneren. Want of het nu live, telefonisch of via mail is: Dirk is, zoals hij het zelf noemt, aanwezig. Gelukkig maar! Dirk is altijd enthousiast, spontaan, snel en vooral heel klantgericht.