fbpx Jouw hypotheekadviseur in Uden | BonnierVeraa

Contactformulier

Wilt u meer informatie over onze diensten, neem dan contact met ons op via
0413 - 270074
of

Laat dit veld leeg

Wilt u dat wij u terugbellen vul dan hieronder uw telefoonnummer in

Jouw hypotheekadviseur in Uden

Maak kennis met ons

Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken wij graag je mogelijkheden en wensen. Ben je alleenstaand of samen? Gaat het om je eerste huis? Wil je verhuizen of ben je toe aan de volgende stap? Wij nemen je graag mee in wat er mogelijk is voor jou èn wat het beste past bij jouw situatie. Met onze brede dienstverlening is ook alles eromheen goed geregeld.

Een keuze voor het leven

De aanschaf van een woning is een bijzonder moment. Voor de meeste mensen is dit de grootste aankoop die ze in hun leven doen. Met de grootste lening ooit. De langlopende financiële verplichting die je aangaat, heeft veel invloed op de rest van je leven. Logisch dat je niet over één nacht ijs gaat. Én dat je niet de eerste de beste hypotheekadviseur in de arm neemt. Wil je een weloverwogen beslissing nemen die past bij jouw situatie? Laat je dan zorgvuldig adviseren door de schatmeesters van BonnierVeraa.

Alles in één hand

Een hypotheek staat niet op zichzelf. Hoe zit het bijvoorbeeld als je komt te overlijden? En wat als je inkomen wegvalt door werkeloosheid? Met BonnierVeraa weet je zeker dat ook deze zaken goed geregeld zijn. Dat is het grote voordeel van onze brede dienstverlening.

Andere woning kopen?

Heb je al een hypotheek en wil je een andere woning kopen? Laat je dan goed informeren. Sinds 2013 geldt een regeling die vraagt om een doordachte aanpak. Onze schatmeesters kennen alle ins en outs hiervan en staan daarmee garant voor doeltreffende begeleiding.

  • Verschillende hypotheekvormen
  • Heldere en transparante aanpak
  • Onafhankelijk
  • Zorgvuldig geselecteerde hypotheekverstrekkers
  • Ook alles eromheen goed geregeld; van uw verzekeringen tot uw pensioen

Blog

NIEUWE REGELS VOOR KLEINE PENSIOENEN

Wie verschillende werkgevers heeft gehad, heeft waarschijnlijk ook meerdere pensioenpotjes bij verschillende pensioenuitvoerders. De regels hiervoor zijn onlangs gewijzigd. Per 1 januari 2019 worden kleine potjes automatisch samengevoegd. Wat dat voor u betekent? En wat er nog meer wijzigt?

5 TIPS OM EEN BURN-OUT TE VOORKOMEN

We kennen het allemaal. Stress op het werk. Nu is dat niet direct iets om ongerust over te zijn. Want een beetje druk houdt u alert en helpt vaak om het werk efficiënter te doen. Chronische stress is een ander verhaal.